LogiPharma konferansen 2022


Read in English

Vi i FREJA er stolte over å delta som utstiller og sponsor ved årets LogiPharma i Nice kommende uke. LogiPharma er verdens ledende Pharma supply-chain konferanse, og har et utmerket rykte i legemiddelbransjen.

På programmet i år står mange erfarne talere fra de største farmasiselskapene, i tillegg kommer flere viktige diskusjonsgrupper. Vi får ta del i spennende diskusjoner innenfor dagsaktuelle temaer som IT-systemsikkerhet og ny teknologi for kjøletransporter. – Også gjennom multimodale transportløsninger. Forbedring av logistikken i hele forsyningskjeden er et viktig mål å redusere mengden legemidler som må destrueres på grunn av utløpt holdbarhet. FREJA skal også holde en demo på «Innovation Zone», tirsdag klokka 11:45.

FREJA er ledende i Norden på GxP baserte lagertjenester og transport av legemidler. Både i Norge og Danmark har vi profesjonelle Pharma-team som håndterer alle typer problemstillinger knyttet til legemidler. Våre Qualified Persons har erfaring med EU frigivelse av legemidler fra land utenfor EU/EØS; for eksempel UK, USA og Canada. I tillegg er vi blant de største når det gjelder fortolling av legemidler og import til Norge for flere internasjonale Pharma-leverandører. FREJA leverer kundenes produkter til alle aktuelle grossister fra FREJAs eget Pharma-lager nord for Oslo og direkte fra produsent.

På LogiPharma -konferansen informerer vi om våre tredjeparts pharmalogistikktjenester, som er tilgjengelige både i Danmark og Norge. Flere av deltagerne på konferansen er allerede godt integrert i våre systemer. Dette vil bli virkelige interessante dager hvor vi får delta i utviklingen av fremtidens Pharma logistikk sammen med dyktige fagfolk med bred fagekspertise innenfor logistikk og legemiddelhåndtering.

Vi ser frem til å møte både eksisterende og nye kunder, partnere og kolleger innenfor legemiddelbransjen, og ikke minst legge planer for en felles og bærekraftig fremtid.

I år arrangeres LogiPharma konferansen i Nice, Frankrike, fra 5. til 7. april 2022.

Kom gjerne innom vår stand nr. 90 eller ta kontakt for å avtale et møte med oss!

Les mer om vår pharma logistikk

Geir Kluge Heiermo

Director Sales & Marketing Norway
+47 900 98200
+47 22 07 50 38
gkh@freja.com

Joar Bjørndal

Head of Logistics Norway
+47 476 57259
+47 63 86 84 64
job@freja.com

Morten Bruun-Kristensen

Logistics & Healthcare Director Denmark
+45 5353 2073
+45 9670 5422
muk@freja.com

Siste nytt