Fyll ut skjemaet, og vi vil kontakte deg med et tilbud










    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.

    nb_NO

    Lockdown Nederland og Tyskland


    Nederland har meldt en lockdown fra 15. desember 2020 til og med 19. januar 2021, og Tyskland har meldt en lockdown fra 16. desember 2020 til og med  10. januar 2021.

    På grunn av dette ber vi våre kunder avklare og sikre, at deres kunder/leverandører i Nederland og Tyskland er åpent for varemottakelse/-levering, før FREJA  skal starte opphenting eller levering.

    Prisavtaler er er gjelende intil videre, der normal levering og opphenting kan gjennomføres, og så lenge distributionssystemer fungerer upåvirket av lockdownen.

    Imidlertidig er det kun essentielle virksomheter, som har lov til å holde åpent som normalt under lockdown perioden i Nederland og Tyskland. Eksempler på virksomheter, som holder åpent er dagligvarerbutikker, transport- og logistikk bedrifter, apotek, optikere, lege- og helsetjenester.

    I tilfelle FREJA opplever problemer med uregelmesigheter på allerede  bookede eller igangsette transporter, som vi ikke kan hente eller levere som planlagt, må vi fakturere kunden eventuelle ekstra kostnader.

    Hvis du har spørsmål, ber vi deg kontakte din faste kontaktperson hos FREJA.