Toggle popup

    Udfyld formularen og så kontakter vi dig med et tilbud










    da_DK

    Vej, sø, luft – og nu også is


    3 midtjyder på isen i KVIK Hockey Arena

    Til den nye sæsonstart har Herning Blue Fox fået en ny medspiller udenfor banen – Transport & Logistik virksomheden FREJA.

    Blue Fox spiller den første hjemmekamp mod Rungsted den 10. september, og her vil det være med FREJA logo på isen, samt med velkendte ansigter i Arenaen.

    Byens rødder – Midtjysk vilje

    [caption id="attachment_7277" align="alignright" width="250"] Fra venstre: Christian Houstrup, Kenneth Sandgaard og Mogens Møller[/caption]

    FREJA har nemlig styrket sig med ny midtjysk energi på lægterne og kan i samme omgang byde stort velkommen til Mogens Møller, som er FREJAs spritnye Senior Account Manager. ”I FREJA har vi nøje udvalgt repræsentanter i det midtjyske, som kan identificeres med vores værdisæt og kundeomgang. Derfor er det en meningsfuld sammensætning at smede FREJA, Mogens og Blue Fox sammen”, udtaler Kenneth Sandgaard – ansvarlig for 4PL aktiviteter for FREJA.

    Kenneth fortsætter; ”Som Ikast dreng er det fantastisk at se FREJA logoet på isen i Herning, hvor vi forhåbentligt kan overvære en sæson med ny sportslig succes, der minder om tidligere niveau. Sidste år var uden de store sportslige overskrifter, men med Mogens & Co. på lægterne ser vi frem til at være en del af nogle spændende kampe og et stærkt fællesskab”.

    Når det kommer til ishockey, er det ikke helt skævt at kalde Herning for en traditionsklub. Mange store navne – både nuværende og tidligere spillere – har været gennem talentmaskinen i Herning og har været med til at sikre både Herning Ishockey Klub og Herning Blue Fox titler på stribe. Men også Mogens Møller er et særdeles velkendt ansigt i det midtjyske hockeymiljø og spiller i dag på klubbens ”U70” hold.

    Således er Mogens en Herning dreng helt ind i krop og sjæl og har været en del af HIK (amatørklubben bag Herning Blue Fox) siden 1970’erne. ”Hockeysporten er vigtig for Midtjylland med meget flotte traditioner. Jeg har selv været aktiv på isen i mange år og glæder mig over at kunne repræsentere FREJA som den Midtjyske Speditør i Herning – også selvom vores hovedkontor ligger placeret i Skive. Det er vigtigt for mig have tæt kontakt til kunderne, hvilket de nye rammer i Kvik Hockey Arena indbyder til”.

    Mogens Møller kan træffes hos FREJA på telefon 2949 9751 og via e-mail på mmn@freja.com.