Toggle popup

    Udfyld formularen og så kontakter vi dig med et tilbud










    da_DK

    PR “FREJA gør sig klar til ekspansion i Polen”


    Navneskift – Ny IT platform – Ny Managing Director

    Transport- og logistikvirksomheden FREJA Transport & Logistics Holding A/S gør klar til for alvor at indtage det polske marked med tre markante tiltag de nærmeste måneder

    Det i 2018 tilkøbte selskab Transcargo Sp. z o.o. skifter den 1. januar 2020 navn til FREJA Transport & Logistics Sp. z o.o.

    Samme dag overgår det polske selskab til den samme IT platform, som den øvrige FREJA koncern har arbejdet og udviklet på i flere år. ”At have det samme logo, navn og ikke mindst arbejde på den samme IT platform er afgørende parametre for at øge vores synlighed og skærpe konkurrenceevnen på det polske marked” udtaler Torben Mortensen, Managing Director Transcargo og Ulrik Rasmussen, Group CEO.

    Den 1. februar 2020 har vi ligeledes glæden af at byde velkommen til Tomasz Cegielski som ny Managing Director i Polen. Tomasz, der er 44 år gammel, kommer til FREJA med en solid brancheerfaring fra selskaber som Raben, Schenker og senest Geis. På toppen af det har han en Master of Economics, samt han har læst Management & Marketing på Academy of Poznan. Tomasz vil referere til Torben Mortensen, som i fremtiden vil være bestyrelsesformand i FREJA Polen.

    Artur Wachnik forbliver i FREJA som Branch Director i Stettin, hvor der i det kommende år udvides markant med ny moderne lokation.

    For yderligere information venligst kontakt Jørgen Hansen eller Ulrik Rasmussen