Vacant positions

Here you can find all of our vacant positions. Click on the job openings to read more, and don’t hesitate to contact the local departments if you have any questions.

How can we help you?

Contact us

Tysklandsdisponent Danmark

Vores Tysklandsteam i Stilling søger en ny kollega. Du skal indgå i et engageret team med 16 kolleger, hvor man dagligt styrer en flåde med 150 rundtursbiler.

Speditørtrainees Danmark

Vi søger speditørtrainees til vores afdelinger i Stilling og Taastrup med opstart 1. september 2020. Er du frisk på at arbejde i et miljø, hvor tingene går hurtigt, og tempoet er højt, og tør du tage ansvar, så send din ansøgning til os. Hellere i dag end i morgen.

Speditørtrainees Sverige

Vi søger speditørtrainees til FREJAs afdeling i Helsingborg. Du kan være dansk eller svensk og bo i Danmark eller Sverige. Arbejdspladsen bliver FREJAs afdeling i Helsingborg. Skoleophold bliver på Roskilde Handelsskole.

Löneansvarig Sverige

FREJA söker en löneansvarig till vårt kontor Helsingborg.

Regnskaps- og lønningsmedarbeider Norge

Til vår avdeling på Østlandet (Oslo/Langhus) søker vi en strukturert rengskaps- og lønningsmedarbeider.

Salgsmedarbeidere Norge

Vi søker resultatorienterte og engasjerte salgsmedarbeidere til vår avdeling på Østlandet (Oslo/Langhus).

Selger/Key Account Manager Norge

Vi i FREJA har klare mål om vekst og utvikling. Til vår avdeling i Rogaland (Stavanger/Forus) søker vi derfor en selvstendig, fleksibel og løsningsorientert selger/Key Account Manager.

Befrakter/Bilmegler Norge

Til vår avdeling på Vestlandet (Stavanger) søker vi en dyktig befrakter/bilmegler, som er genuint opptatt av å yte god service.

Befrakter/Bilmegler Norge

Vi søker en erfaren befrakter/bilmegler til vår avdeling i Bergen (Kokstad).